KONKURRENCE - 1000 likes

Oktober 24, 2013 55 Kommentare

For at vinde et molekylært start sæt fra vores webshop skal du blot skrive "molekylær gastronomi" i besvar feltet, og beskrive hvorfor det netop er dig der skal vinde.

 

 

Værdi : 379kr

 

 

Vinderen bliver trukket 15/11-2013

 

Værdi kode : "molekymi10"  giver dig 10% på alle købe over 1500kr!

 



Svar

MelasRig
MelasRig

April 15, 2017

Nutrition is a big as for of having a sturdy lifestyle. You may call for to be more hale and hearty, but do you distinguish how to haul the beginning step? It isn’t precisely as baffling as www.beste-supplementen.com
you may think. Use these tips because a happier and healthier life. Rather than of giving up favorite dishes that aren’t salubrious, condign swap out cold harmful ingredients against more wholesome options. It’s essential that you discern the nutrition of anything you consume regularly, then uncover healthier alternatives and assimilate them into your lifestyle. Restaurants usually supply this low-down today. Pack away a heterogeneity of protein cranny of the week. Select meats substandard in overfed, fish, and poultry without the skin. Eggs are another wonderful provenance of protein. Into has shown that an egg every day does not agitate robustness negatively. Crack at to from no less than whole meat-free epoch per week. Exploit seeds, peanut butter, peas, or beans instead. People literary in meet nutrition distinguish that highly milled grains are not healthy. The prime outset of fiber and nutrients in whole grains comes from the unprocessed aspect that leaves the husk or shuck intact. Instead of buying a fiber suppletion, good snack whole grains. No, this is audibly counter-productive.

Sara
Sara

November 13, 2014

molekylær gastronomi

Fordi min kæreste ….
1) Holder mig ud når jeg piver og er ynkelig
2) Inviterer mig på Coi Restaurant i San Francisco og åbner mine øjne
3) Han er verdens bedste mand og amatørkokken i mit liv!
— så hvis jeg vinder vil gaven blive direkte forkælelse til ham!

hanne
hanne

November 10, 2014

molekylær gastronomi glemte jeg at skrive i min iver for at vinde

hanne
hanne

November 10, 2014

Jeg vil meget gerne vinde, da mit voksne barnebarn er vildt interesseret og det vil være den perfekte julegave til hende.

Ruben Christensen
Ruben Christensen

Oktober 06, 2014

molekylær gastronomi

Fordi det er en spændende ny gastronomisk del, der vil være en fornøjelse af udforske. Og herudover kan man altid bruge flere gadgets til køkkenet

Janus
Janus

December 29, 2013

Jeg skal helt klart vinde sættet, da jeg rigtig godt kan lide at lave mad, men ikke er nået til at eksperimentere med molekylær gastronomi og det er blevet nytårsfortsættet for mig og min kæreste … Så skal helt sikkert i gang med at lave sfæres og “kaviar” osv… Mangler bare startssættet, så jeg kan komme igang …. Godt nytår :)

Maja Pontoppidan
Maja Pontoppidan

December 28, 2013

molekylær gastronomi
Jeg skal vinde pakken fordi jeg med den ville kunne eksperiementere med smags og syns indtryk. Og det gode med et eksperiment er at det er tilladeligt at det går i vasken ;-)

Louise Gøttsche
Louise Gøttsche

December 15, 2013

Molekylær gastronomi
Jeg skal vinde fordi min mand og jeg vil kun bruge pakken, når vi sammen laver mad i køkkenet. Denne kvalitetstid sammen som par bliver ekstra-vigtig nu, hvor vi er blevet forældre til en lille pige :)

Troels Hermann
Troels Hermann

November 08, 2013

molekylær gastronomi
Jeg har altid været helt vild med mad og kemi. Derfor vil dette passe perfekt ind i mit køkken, hvor jeg vil kunne fremtrylle vilde ting, mine gæster aldrig har set magende til.

Jeg skal nok uploade billeder på facebook (https://www.facebook.com/#!/Molekymi?fref=ts) :)

Lilith Hasbeck
Lilith Hasbeck

November 07, 2013

molekylær gastronomi
Jeg skal vinde dette sæt fordi jeg har fødselsdag lige rundt om hjørnet, og har inviteret alle mine med(designskole)studerende – og de ville have godt af at blive wow’et lidt af en kombination af det visuelle og det smagfulde.

Allan Vick
Allan Vick

November 07, 2013

molekylær gastronomi
Fordi det ville være sjovt at lege og prøve noget nyt.

Philip Kølner-augustson
Philip Kølner-augustson

November 07, 2013

molekylær gastronomi

Fordi jeg er uddannet Kok…. Og syntes Det er en rigtig sjovt hvordan man kan lave noget der ser ud som en ting men smager af noget andet :-)

Johnny Boesen
Johnny Boesen

November 07, 2013

“molekylær gastronomien " jeg skal vinde det sæt så jeg kan experimenr lidt med noget andet ❤️Ville værer så fedt
kirsten
kirsten

November 06, 2013

Molekylære gastronomi
Det kunne være fantastisk at vinde denne start pakke pga Det er sjovt spændende og hyggeligt at prøve noget nyt… Og når det så "forhåbentlig "samtidig kan Lykkes og det bliver flot og lækkert.

Maria Rasmussen
Maria Rasmussen

November 06, 2013

Livet er jo sjov ballade og vi lære nye ting hver dag og det her er jo bare legetøj til store børn ;-)

Dora
Dora

November 04, 2013

Molekylær gastronomi.
Fordi at min kæreste og jeg elsker at lave mad. Især at prøve nye ting og lave mad der er anderledes og speciel. Hjemme hos os spiser vi ligeså meget med øjnene som med munden. Det ville være super fedt at lære at lave mad med det molekylære startsæt og og at eksperimentere i det molekylære køkken. :)

Steffen
Steffen

November 03, 2013

molekylær gastronomi
Fordi jeg det sidste lange stykke tid har “rodet” med grundkøkkenet og nu er klar til at kaste mig ud i den molekylære gastronomi :)

Metha
Metha

Oktober 31, 2013

molekylær gastronomi

Jeg har i to år gået og undersøgt molekylær gastronomi, ville elsker at eksperimentere på den måde. Mit udgangspunkt ligger i det kreative (kunststuderende), og jeg synes molekylær gastronomi ville være en fantastisk måde at kombinerer det gastronomiske med det kunstneriske. Har allerede flere billeder i hovedet. Kh

Mikkel
Mikkel

Oktober 30, 2013

Molekylær gastronomi

Jeg ville blive meget glad for at vinde sættet i stedet for at skulle til at købe det. (hvis jeg ikke vinder det køber jeg det alligevel) :-)

Louise Larsen
Louise Larsen

Oktober 27, 2013

Molekylær gastronomi

Jeg ville blive meget meget glad for at vinde dette startsæt til min mand, da han er en ørn i et køkken og især går op i detajler og innovativ madlavning :) Vi har en lille søn på 9 mdr, som tager det meste af vores tid, så jeg tror min mand ville blive meget glad for lidt tid i køkkenet med nye råvarer :)

Mathias Markussen
Mathias Markussen

Oktober 26, 2013

Molekylær gastronomi.
Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg som fattig studerende ikke så godt har råd til at købe den slags luksus til mig selv, men gerne vil eksperimentere lidt med den slags mad.

Maria Bünger
Maria Bünger

Oktober 26, 2013

molekylær gastronomi

Jeg er i gang med en uddanelse som kok og jeg synes det er rigtig spændene at man kan blande kemi og mad sammen til en ny og spændende slags madlavning ihvertfald for mig

Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne her flotte gave fordi at jeg synes at molekylær gastronomi er rigtig spændende at have med at gøre

Kim Kristensen
Kim Kristensen

Oktober 26, 2013

molekylær gastronomi

Nyder denne form for experimenter, som overrasker gæsterne.

Kevin Christoffersen
Kevin Christoffersen

Oktober 25, 2013

Molekylær gastronomi

Jeg vil gerne vinde Pakken da molekylær gastronomi fascinere mig, den måde man kan bruge de forskellige stoffer til at kombinere anderledes mad til folk, elsker at prøve nye ting, og har set mange retter hvor det har været brugt, men har aldrig selv haft fornøjelsen af at bruge ret mange af disse produkter, plus jeg kunne godt tænke mig at få den dejlige fornøjelse af alle disse produkter :)

Michael Kristensen
Michael Kristensen

Oktober 25, 2013

Det vil være super at få det set, elsker at være kok

Jesper Donnis
Jesper Donnis

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi – for nu har jeg næsten spist mig igennem hele Escoffier og så er det tid til lidt fornyelse!

Nicolaj
Nicolaj

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi – til en mad på tynd is… men prøver at lære noget nyt, er blevet helt god til kage i mikroovn, men det er på tide at komme igang med det pulver

Mathilde
Mathilde

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi

jeg ønsker det, fordi jeg gerne vil give det til min vidunderlige storebror i julegave han er udannet kok. ved han ville sætte stor pris på det :)

Christian Carlsen
Christian Carlsen

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi

Jeg går rigtigt meget op i min madlavning, og jeg vil rigtig gerne udvide min horisont med den molekylære gastronomi.

Malene Kirkelund
Malene Kirkelund

Oktober 25, 2013

“molekylær gastronomi

“molekylær gastronomi” er leg med mad, inovativ nytænkning.Muligheder for at bruge råvare på en anden og helt unik måde.

Poul Ottesen
Poul Ottesen

Oktober 25, 2013

Fordi jeg ikke kan se fidusen til molekylær gastronomi. Håber sådan et sæt kam omvende mig..

ann outzen
ann outzen

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi
jeg skal da helt klart vinde startsættet, da det er mit højeste Jule-ønske :-)

Bjarne
Bjarne

Oktober 25, 2013

Fordi jeg som underviser vil bruge sættet sammen med mine kokkeelever på gast. 2 ipå hotel og restaurant skolen Silkeborg. De / vi ser frem til dagen hvor vi går i køkkenet og laver molekylær gastronomi. glæde er at sprede dobbelt glæde. Venlig hilsen bjarne

Aske Elsted
Aske Elsted

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi

Da jeg synes det er rigtig spændende at lave mad på en anderledes måde.

Troels Hermann
Troels Hermann

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi
Da jeg altid har været et legebarn, og det er den perfekte kombi af kemi og mad, som er noget af det jeg elsker mest :)

Troels Hermann
Troels Hermann

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi

Christian
Christian

Oktober 25, 2013

molekylær gastronomi

Fordi jeg elsker at “lege” og afprøve nye ting teknikker og da der ikke er tid på arbejdet foregår det derhjemme for en kokkeelev (mig) ville dette give alle mine eksperimenter et helt nyt aspekt og en trist og kedelig vinter ville flyve af sted!!

Martin Linde Larsen
Martin Linde Larsen

Oktober 25, 2013

For at udvide horisonten

Henrik Hansen
Henrik Hansen

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Jannie Erlandsen
Jannie Erlandsen

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Fordi min søn på 11 har en mad-blog og det ville være sjovt at udforske molekylær gastronomi med ham og dele på bloggen.

Gitte Seloy
Gitte Seloy

Oktober 24, 2013

Molekylær gastronomi.

Fordi det vil være en genial julegave til min 11-årlige gudsøn, der elsker at være i køkkenet & eksperimentere. :)

Martin Villumsen
Martin Villumsen

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi
Fordi jeg som madblogger gerne vil udforske molekylær gastronomi lidt mere, og som studerende er der desværre ikke særligt ofte råd til at handle store mængder legetøj (læs: udstyr) :)

David Gøttsche
David Gøttsche

Oktober 24, 2013

Molekylær gastronomi
Fordi det da er en fantastisk måde at integrerer kemi og madlavning. Super sjovt at arbejde med!!!

Katrine Gregersen
Katrine Gregersen

Oktober 24, 2013

Molekylær gastronomi.
Jeg synes, selvfølgelig jeg skal vinde startsættet. Jeg har nu ønsket mig det til jul og fødselsdagsgave over det sidste år, men ingen har endnu pakket det ind til mig.
Jeg har flere gange overvejet selv at købe det, men som vi alle kender, så er der lige en uforudset regning eller andet der kommer i vejen.. Men hold kæft hvor jeg gerne vil i gang med denne type madlavning. Jeg vil så gerne vinde det sæt!
Jeg elsker fantasifulde madlavning, jeg ville elske at lege med teknikerne og nyde at serverer for kæresten, venner og familie.

Nicklas Nielsen
Nicklas Nielsen

Oktober 24, 2013

Molekylær gastronomi… Fordi jeg elsker molekymi – og elsker at lege med gastronomi på den måde.. Der findes intet bedre end balsamico kaviar eller trøffel skum… :D

julie øholm
julie øholm

Oktober 24, 2013

Molekylær gastronomi.
jeg er pt. I lære som konditor og skal i lære som kok bag efter, og har altid syntes at det molekylære køkken er rigtig spændende og facinerende. Jeg håber meget at jeg som kok kan få lært lidt fra den verden, men ellers må man jo prøve derhjemme men nogle af jeres produkter. Det kunne også være spændende at prøve at eksperimentere med jeres produkter i det søde køkken:-)

Karina Frandsen
Karina Frandsen

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi
Jeg læser til produktudvikling og har lige gennemført et 2 ugers kursus i molekylær gastronomi (det var så fedt!). Da jeg bliver uddannet til januar vil jeg gerne fejre det med familie og venner, og det ku være så fedt at lave en lidt anderledes buffet hvor molekylær gastronomi er inddraget :))

Chris Thomsen
Chris Thomsen

Oktober 24, 2013

Molekylær gastronomi
En grundforløbselev som ønsker at blive molekylær gastronom. Man skal jo starte et sted. Når man har redskaberne hjælper det jo til en god uddannelse! :)

Hanne Juhl
Hanne Juhl

Oktober 24, 2013

Fordi det er en biokemikers ønske legetøj!

Morten Skjoldager
Morten Skjoldager

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Jeg skal vinde fordi madlavning er mit frirum og min største passion i fritiden. Jeg elsker at eksperimentere og genskabe retter jeg får når jeg er ude og spise på gode restaurenter, såvel som at genskabe retter jeg ser i fjernsynet.
Mit motto er at man aldrig skal gå ned på udstyr. Derfor anskaffer jeg mig altid nyt legetøj – en slags erstatning for det legetøj jeg måtte skille mig af med da jeg blev for stor til at lege med det. Nogle anskaffer sig IT-udstyr, andre hi-fi, andre værktøj. Jeg anskaffer køkkenudstyr så jeg kan lege og have det godt. Derfor skal jeg vinde sættet.

Maria
Maria

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Så siden idag, og det er en HELT ny verden for mig – på den seje og lidt nørdede måde! Min drøm er, at sådan et startsæt i køkkenet vil få min kæreste til at interessere sig mere for madlavning :)

Kim schulz
Kim schulz

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Fordi jeg har en fantastisk ide til hvordan jeg kan bruge det til at peppe vores jule og nytårsmiddage op.

Rune larsen
Rune larsen

Oktober 24, 2013

molekylær gastronom

Er en fattig Kokkeelev der gerne ville kunne dyrke sin hobby/passion hjemme!

emilie
emilie

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Fordi min skal have det til at lave konditorsager med :)

Mikkel C. Nielsen
Mikkel C. Nielsen

Oktober 24, 2013

molekylær gastronomi

Havde egentlig tænkt mig at købe sættet alligevel så, det ville da være fint at vinde det i stedet for… :-P

Skriv en kommentar