Chokoladekage på 30 sekunder (sifon opskrift)

November 30, 2014

Denne enkle chokoladekage kun 30 sekunder til at lave og ideen er helt genial. Ved at røre varm smeltet chokolade, æg og mel sammen, har du næsten har en kage: En hurtig omgang i en sifon flaske gør dejen let og luftigt. Resultatet minder om en smeltet chokolade kage. 

Til denne opskrift skal du bruge en mikrobølgeovn og en sifon flaske.

 



Portioner: 4 - 6

INGREDIENSER

110g mørk chokolade
4 store æg
6 spsk sukker
3 spsk mel


VEJLEDNING

Æg, mel og sukker piskes, og blandes med den smeltet chokolade. Blandingen hældes i en sifon flaske som "lades" med 1-2 sifon patroner.

Blandingen sprøjtes direkte ned i en smurt skål eller kop, og fyldes det ikke mere end to tredjedele fuld. Bages i microovnen på høj i 30 til 60 sekunder.


Lad dem trække i et par minutter før servering.




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...