Citron skum til din fiskefilet? (sojalecithin)

December 03, 2014

Skal  julefrokosten piftes lidt op, kan fiskefileten forkæles med lidt citron skum.

 

Ingredienser

150ml vand
150ml citronsaft

2g Sojalecithin 

 

Fremgangsmåde

  1. Bland citronsaft, vand og sojalecithin i en skål.
  2. Ved hjælp af en stavblender eller piskeris, producere en god mængde af skum.
  3. Fjern skummet med en ske  over en anden skål
  4. Gentag trin 2 for en større mængde skum.
  5. Skummet bør står 1-2 minutter for at blive stabilt.

 

Citron skum er også perfekt til Østers

 




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...