Lynstegt tun med espuma
Ingredienser:
espuma:
- 200 g tun (i olie)
- 200 g flødeost, fuldfed
- 100 ml fløde (mindst 36 %)
- salt og peber
lynstegt tun:
- 200g frisk tun
- salt og peberr
Tilberedning:
espuma:
Dræn tunen, og purér med flødeosten i en blender, indtil det er jævnt. Tilsæt fløden, og krydr med salt og peber. Kom det gennem en sigte og ned i en 0,5 l sifon, anvend 1 patron, og ryst kraftigt. Lad afkøle i 1-2 timer.
lynstegt tun:
Skær fisken ud i lange firkantede klodser og steg den 20-30 sekunder på hver side. skær tunen ud som terninger og anret som på billedet.
(lynstegt tun med kumqvats og tun espuma)
- Sværhedsgrad: nem
- Tilberedningstid: 15 min.
Opskriften er inspireret fra opskrifter på isidanmark.dk hjemmeside
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler