Beer Batter til Onion Rings

Denne Beer Batter giver en super sprød crunch som er god til alt fra fisk til onion rings.

 Ingredienser ( til 4 personer)

  • 2 store salatløg
  • 100 g mel
  • 150 g rismel
  • 10 g brun farin
  • 1 tsk. bagepulver
  • 33 cl mørk øl

Udstyr

  • ½ Liters Sifon flaske
  • 2 N2O patroner til din sifonflaske


Sådan gør du
Skær bund, og top af løgene, og del dem i to på tværs.

Del løgene op i skallerne, og drys dem med en smule mel for at sikre, at dejen kan klistre sig fast på dem. Bland mel, rismel, bagepulver, brun farin og øl, og hæld på sifonflaske. Øllen skal åbnes i sidste øjeblik, og dejen skal kun lige røres sammen, for det er vigtigt, at man udnytter kulsyren fra øllen, og at den ikke får lov at blive flad.

Tryk to patroner i flasken, og ryst flasken grundigt. Dejen skydes ud lidt efter lidt, og vend løgene i den. Friter i olie ved høj varme, indtil løgene er sprøde.

 

[info]

[product]

[handle]isi-professionel-sifonflaske-liter[/handle]

[text]Sifonflaske til at sikre at din bear batter bliver ekstra luftig.

[/text]

[/product]

[product]

[handle]isi-gas-til-sifonflasker-10stk[/handle]

[text]Du skal bruge 2 gaspatron til denne opskrift

[/text]

[/product]

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler