Beer Batter til Onion Rings... eller dine Fish and Chips

September 07, 2015

Denne Beer Batter giver en super sprød crunch som er god til alt fra fisk til onion rings.

 

Ingredienser

4 personer

2 store salatløg

100 g mel

150 g rismel

10 g brun farin

1 tsk. bagepulver

33 cl mørk øl


½ Liters Sifon flaske

2 patroner til din sifonflaske

Sådan gør du

Skær bund, og top af løgene, og del dem i to på tværs.

Del løgene op i skallerne, og drys dem med en smule mel for at sikre, at dejen kan klistre sig fast på dem. Bland mel, rismel, bagepulver, brun farin og øl, og hæld på sifonflaske. Øllen skal åbnes i sidste øjeblik, og dejen skal kun lige røres sammen, for det er vigtigt, at man udnytter kulsyren fra øllen, og at den ikke får lov at blive flad.

Tryk to patroner i flasken, og ryst flasken grundigt. Skyd dejen ud lidt efter lidt, og vend løgene i den. Friter i olie ved høj varme, indtil løgene er sprøde.

Opskrift fundet på politikkens hjemmeside fra 2009.



Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...