Tzatziki med et tvist

Februar 15, 2016

Lækker som starter eller til hvad du normalt servere tzatziki til...

Tzatziki på sifon 

 

Ingredienser:

  • 250 g agurker
  • 250 g yoghurt naturel
  • 5 blade husblas eller anden tilsvarende mængde "stivner"
  • Hvidløg
  • 20 g dild
  • ca 4 g salt
  • Peber

Tilberedning:
Vask, skræl og udskær agurken. Bland agurkestykkerne med yoghurten og krydderierne, og purér i en blender, indtil det er jævnt. Kom derefter agurkeblandingen gennem en si. Opløs husblassen i koldt vand, opvarm en del af agurkeblandingen, opløs den afdryppede husblas i den, og tilsæt den resterende agurkeblanding. Kom blandingen i en sifon og anvend 1 gas patron og ryst kraftigt. Lad afkøle i ca 4 timer.

 




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...