Hindbær-skum

Februar 16, 2016

En lækker skum som du kan lave til din dessert. Du kan bruge den til alt fra is til oven på en hurtig søndagskage.

 

Ingredienser:

  • 450 g hindbærpuré (kernefri)
  • 25 g flormelis
  • 2 blade husblas
  • 40 ml hindbærbrandy

Tilberedning:
Udblød husblassen i koldt vand. Opvarm og bland hindbærpuré og flormelissen sammen, tilsæt hindbærbrandyen, og rør det i den afdryppede husblas. Kom det  direkte i en 0,5 l din sifon, anvend 1 patron, og ryst kraftigt. Lad afkøle i 1-2 timer, ryst kraftigt før servering.

 




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...