Krystalliseret chokolade

September 25, 2013

Krystalliseret chokolade kan laves på mange måde... dette er blot en af dem.

 

 

Du skal bruge:

1 dl sukker
1 dl vand
100g hvid chokolade
kan evt. smages til med estragon, kørvel eller dild

 

Fremgangsmåde:

Chokoladen fryses sammen med en blender (det er vigtigt, at de begge er helt kolde, ellers smelter chokoladen).
Skyl evt. estragon, kørvel eller dild.
Vand og sukker koges op til 125 grader.
Chokolade og blender tages fra frost, når sukkerlagen er klar.
Blend chokoladen, imens du tilsætter den smeltede sukkerlage til chokoladen krystallisere

 

kilde: gastroscience.dk




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...