Kage på 40 sekunder
Pistaciekage lavet på sifonflaske
Kage lavet på sifon kaldes også sponge cake.
Du skal bruge:
- 80g pistaciemel
- 125g æggehvider
- 80g æggeblommer
- 80g sukker
- 20g mel
- Sifonflaske
- Sifon patroner
- Engangs kopper af pap
Fremgangsmåde:
- Alle ingredienserne blendes sammen og fyldes på en ½l sifon med 1 patron.
- engangs koppen perforeres i bunden og i siderne, med masser af små huller således at damp kan slippe ud
- Blandingen “skydes” i engangs koppen, og kommes i mikrobølgeovnen ved 900 W i 40 sekunder.
- Koppen vendes på hoved og trækker i ca. 1 minut før den vendes ud og er klar til brug.
Kilde: gastroscience.dk
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler