Kage på 40 sekunder

September 25, 2013

Pistaciekage på sifon

 

Du skal bruge:

 

80g pistaciekerner

125g æggehvider

80g æggeblommer

80g sukker

20g mel

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blendes sammen og fyldes på en ½l sifon med 1 patron.

“Skydes” i passende beholder og kommes i mikrobølgeovnen ved 900W i 40 sekunder.

 

http://search.chow.com/thumbnail/480/0/www.chowstatic.com/assets/2012/10/30510_RecipeImage_620x413_spongecakemodernist.jpg

 

 

Kilde: gastroscience.dk




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...