Åben fuldkornsravioli med svampe og parmesanskum
Opskriften er til 4-6 personer
Du skal bruge :
Raveoli
- 120 g mel tipo 00
- 80 g fuldkornsmel
- 5 æggeblommer
- 1kg blandede svampe
- 4 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt
Parmesanskum
- 125 g revet parmesan
- 125 g mælk
- 5 g soya lecithin
Persillepesto
- 1/2 bundt bredbladet persille
- Olivenolie
- 1/2 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du:
Persillepesto
Skyl persillen, fjern stilkene og kog i 10 min. Afkøl straks. Blend bladene med olivenolie, hvidløg, salt, peber og lidt vand.
Ravioli
Bland mel, fuldkornsmel, æggeblommer og salt i en køkkenmaskine, til det får en fast konsistens. Lad dejen hvile i 30 min. Rul dejen ud og skær den i 10x10 cm firkanter i en højde af 1 mm. Kog raviolien i vand med lidt salt i få minutter. Tag raviolierne op og dryp af. Rens og skyl svampene. Skær i skiver, rist godt i olie, hvidløg, salt og peber i få minutter.
Parmesanskum
Riv parmesan og bland den med mælk i en gryde. Opvarm til 80 grader og lad det koge i 1 min. Nedkøl i ca. 30 min. og hæld gennem en sigte. Tilsæt soya lecithin og lad det skumme op ved brug af en stavblender. Servering Læg ravioli og svampe i lag med ravioli nederst, så der dannes en 8-takket stjerne. Dekorér med persillepesto og parmesanskum.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler