Åben fuldkornsravioli med svampe og parmesanskum

Opskriften er til 4-6 personer

Du skal bruge :

Raveoli

  • 120 g mel tipo 00
  • 80 g fuldkornsmel
  • 5 æggeblommer
  • 1kg blandede svampe 
  • 4 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt

 

Parmesanskum

  • 125 g revet parmesan
  • 125 g mælk
  • 5 g soya lecithin

Persillepesto

  • 1/2 bundt bredbladet persille
  • Olivenolie
  • 1/2 fed hvidløg
  • Salt og peber

 

Sådan gør du:

 

Persillepesto

Skyl persillen, fjern stilkene og kog i 10 min. Afkøl straks. Blend bladene med olivenolie, hvidløg, salt, peber og lidt vand.

 

Ravioli

Bland mel, fuldkornsmel, æggeblommer og salt i en køkkenmaskine, til det får en fast konsistens. Lad dejen hvile i 30 min. Rul dejen ud og skær den i 10x10 cm firkanter i en højde af 1 mm. Kog raviolien i vand med lidt salt i få minutter. Tag raviolierne op og dryp af. Rens og skyl svampene. Skær i skiver, rist godt i olie, hvidløg, salt og peber i få minutter.

 

Parmesanskum

Riv parmesan og bland den med mælk i en gryde. Opvarm til 80 grader og lad det koge i 1 min. Nedkøl i ca. 30 min. og hæld gennem en sigte. Tilsæt soya lecithin og lad det skumme op ved brug af en stavblender. Servering Læg ravioli og svampe i lag med ravioli nederst, så der dannes en 8-takket stjerne. Dekorér med persillepesto og parmesanskum.

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler