Avocado chantilly (ascorbinsyre)

Oktober 16, 2013

Du skal bruge:

2 avocadoer

200 ml banan saft

40g Sukker

2g ascorbinsyre

 

 

Fremgangsmåde:

Blend avocadoer (skrællet og udstenede) banan saft,sukker og ascorbinsyre.

Fyld sifonflasken med blandingen, og lig den i køleskabet i mindst 1 time.

Sifonflasken gives 1 skud gas

 

Sifonen rystes god, og avocado chantillyen skydes ud i passende størrelses glas.




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...