Avocado tempura med Methocel og aktiv kul
Denne avocado tempura er både dekorativ og utrolig smagfuld. Du kan bruge den til en forret, i salat eller som tilbehør til en hovedret.
Ingredienser:
Tempura
- 1.5g Methocel / Methylcellulose
- 300 g Vand
- 100 g Vodka
- 125 g Hvede mel
- 1 tsk kommen
- Salt
- 15 g Aktivt kul
Avocado
- Avocado
- Soja sovs
Andet
- Olie til friture
Udstyr
- Sifonflaske
- CO2 patron
- Friture eller gryde til olien.
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne til tempuraen i en gryde og pisk dem samme.
- Hæld blandingen i din sifonflaske og tilføj 1 patron CO2
- Sæt sifonflasken i køleskabet i minimum 2 timer.
- Skær avokadoen i mundrette stykker og bland dem med sojasovs
- Vend avocado stykkerne i lidt mel, og ryst overskydende mel væk
- Spray din tempura dej rundt om de enkelte avokado stykker
- Steg tempura stykkerne i en friture ved 190 °C – i 2-3 minutter indtil de er sprøde.
[info]
[product]
[handle]isi-professionel-sifonflaske-liter[/handle]
[text]Til tilberedning af let og luftig skum, espuma, fingermad, varme og kolde saucer, legerede supper samt flødeskum og desserter. Til kolde og varme retter. Flaske og hoved af rustfrit stål – designet til professionel anvendelse. Hoved med beskyttende silikonegreb og fast ventil i rustfrit stål til nem dosering – også ved varme retter. Varmebestandig silikonepakning med aftagelig ring for hurtig og hygiejnisk rengøring.
[/text]
[/product]
[product]
[handle]isi-gas-til-sodasifon[/handle]
[text]CO2 er mere vandopløstlig en N2O og sætter derfor bedre i produktet. Når du laver disse tempura, ønsker du at de bliver så luftige så mulige og derfor er det perfekt at bruge CO2 her...
[/text]
[/product]
[product]
[handle]methykcellulose-100g[/handle]
[text]Methylcellulose er det du normalt bruger når du skal lave "hot icecream" altså is der smelter når det bliver køligt. I denne opskrift er methocel brugt for at give ekstra sprødhed til din tempura.
[/text]
[/product]
[product]
[handle]activated-charcoal-powder-aktivt-kul-pulver[/handle]
[text]Trækul pulver er et alsidigt produkt og har en række anvendelser. Det kan føjes til en række forskellige fødevarer såsom brød, kager, kiks, glasur, is, drikkevarer, cocktails, flydende geler og mere.
[/text]
[/product]
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler