Blodappelsin fromage med spejl og fløde sfære.

Blodappelsin fromage med spejl og fløde sfære er et dejligt alternativ til citronfromagen, og vækker så alligevel barndoms minder..

Fromagen.

3 hele æg, pasteuriseret, piske luftige med 100 gr sukker. revet skal af 1 lime og 1 blodappelsin kommes i. 1 dl blodappelsin saft lunes og tilsættes 4 blade udblødt) husblas (8 gr.) Saften vendes i æggemassen. 1/4 l. Piskefløde piskes til skum og vendes i æggemassen. Kom i skål og sæt på køl. Spejlet. 5 dl sigtet blodappelsin saft opvarmes, kom evt lidt honning i. Derefter tilsættes 2 strøgne spsk agar. Lad det køle helt af uden at det stivner. Når Fromagen har sat sig, hældes et tyndt lag pp, det skal dække hele fladen. Pas på, det er vigtigt at Fromagen har sat sig og at geleen er så kold som muligt uden at sætte sig, eller risikere du at geleen synker i bunden.

Flødesfæren.

Start med at lave et Sodium alginate / Algin bad af 5 gr Sodium alginate til 1 l Aqua dore kildevand eller demineraliseret vand. 1 pasteuriseret æg blandes med 2 dl mælk og 1,5 dl piskefløde. 75 gr sukker blandes med 1  take revet citronskal, 1/2 tske revet muskatnød, 1 tske snowflake el. Maizena og 1 tske vaniljesukker.. De 2 blandes og legeres til en ikke alt for tyk creme. Tilsæt 5 gr. Calcium lactate eller Gluco og blend. Kommes i et Sodium bad derefter over i frisk vand.. Pynt evt. Med lidt appelsinfileter, lidt mynte og et par chokoladesejl.


0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler