Dessert Burger

Overrask dine gæster med denne molekylære dessert - "Hvem vil have en burger til deres kaffe?"

 

Du skal bruge: 

  • 125 g mælk
  • 2 æggeblommer
  • 9 g agar agar
  • 1 ark gelatine
  • 170 g chokolade
  • 200 g mangojuice
  • 20 g sukker
  • 20 mynteblade
  • 5 jordbær
  • Så mange macarons som du vil lave burgere

 

Sådan gør du: 

 

"Osten"

Vej 200 gram mangojuice, 20 gram sukker og 2 gram Agar Agar og bland godt i en gryde.
Udblød 1 plade gelatine i ca. 5 minutter i koldt vand.
Bring mangoblandingen i kog under omrøring.
Når blandingen koger, tages gryden af ​​varmen og den udblødte gelatine røres af varmen.
Hæld geléen ud på en tallerken, så geléen er ca 1 til 2 mm. er fedt.
Lad det køle helt af i cirka 1 time.
Hvis der dannes luftbobler på geléen, kan du brænde den kort væk med en gasbrænder.

"Bøffen"
Hæld 400 gram flødeskum, 125 gram mælk, to æggeblommer og 7 gram Agar Agar i en gryde.
Vej 170 gram (mørk) chokolade og stil til side.
Varm flødeblandingen op til 80 grader.
Tag gryden af ​​varmen og rør chokoladen i, til det hele danner en masse.
Hæld chokoladeblandingen i en sprøjtepose og lad den hvile i ca.4 timer (over natten fungerer også fint).

"Salat og Ketchup"
Skær tynde skiver af jordbæret og pluk et mynteblad for hver 'hamburger' du skal lave.

"brødet"
Fjern fyldet fra macaronerne,

 

"Sådan samler du din burger"

Skær mangogeleen i 4 gange 4 cm skiver. og gør alt klar til at gøre 'burgerne' færdige.

Sprøjt et lag chokolade på bunden af ​​en macaron, læg en skive mangogele ovenpå og byg burgeren videre med en skive jordbær og et mynteblad.

Læg til sidst toppen af ​​macaronen ovenpå og din 'hamburger' er klar!

 

 

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler