Dessert låg af honning

Et tyndt låg oven på din dessert er både dekorativt og smagfuldt og kan give en ekstra dimension.

Du skal bruge:

  • 150 gr honning
  • 150 gr vand.
  • 2 gr agar agar


Blandes og gives et opkog.
Lad det køle af til ca. 75 grader og hæld det på en helt flad plade, stå og rotere det lidt frem og tilbage til det begynder at sætte sig og hæld det overskydende væske tilbage i gryden og sæt pladen på køl, det kræver lidt tålmodighed, men er det hele værd.

Det fungere bedst i første forsøg, er du nød til at smelte det om, er det svært at få spejlblankt igen, det bliver lidt klumpet og en smugle cloudy

Efter 20-30 minutter er det klar til brug. 

 

[handle]agar-agar-250g[/handle]

 

[text]Agar Agar er en alsidig vegetarisk gelé og fortykningsmiddel. I modsætning til gelatine, har Agar har ingen smag - så det kan bruges til at lave lækre geler, der ikke smage af pulveriserede griseknogler! Vores Agar Agar giver lugtfri, farveløse fineste kvalitet geléer selv ved meget lave koncentrationer.

[/text]

 

[/product]

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

155 opskrifter og artikler