Elastisk fleksibel karamelgel ved brug af Carrageenan

En række anvendelser, fremragende med chokolade, kaffe og olivenolie

Du skal bruge: 

  • 500 ml vand
  • 150 g sukker
  • 50 g gylden sirup
  • 20 ml vand
  • 5g Carrageenan Kappa
  • 3g Carrageenan Iota

Sådan gør du: 


Pisk Carrageenan Kappa og Iota i 500ml vand og sæt til side.

Opvarm sukkeret og den gyldne sirup i en gryde med de resterende 20ml vand.

Fortsæt med at opvarme langsomt, indtil opløsningen karamelliseres og når 150 ° C.

Tilsæt nu resten af vandet / Carrageenan blandingen gradvist i gryden med det karamelliserede sukker.

Pisk og fortsæt med at varme op, indtil karamellen er opløst.

Fortsæt med at varme op, indtil blandingen når kogepunktet, og fortsæt med at simre i et par minutter, og hæld derefter væsken i en beholder for at sætte sig.

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler