Frugtlæder er perfekt til desserter men kan også laves med f.eks rødbede juice og bruges til det salte køkken.

Du skal bruge:

  • 100 g frugt puré ( f.eks. jordbær puré)
  • 3 g Crisp film pulver
  • 0.5 g Ultratex

Sådan gør du:

  1. Blend din frugt puré med ultratex og crisp film.
  2. Hæld blandingen ud på en silikonemåtte eller bagepapir og placer i stuetemperatur i 12 timer, eller i en dehydrator 8-10 timer ved 30 grader.


Ultratex (500g)

Ultratex er et "must have" produkt for ethvert køkken. Ultratex er et yderst alsidig, højtydende stivelse. Det kan anvendes til både varme og kolde flydende præparater, indtil den ønskede tykkelse er nået. Det er et smagløst, farveløs og et glutenfrit pulver.

Crisp film powder

Crisp Film er et fint hvidt cremet pulver, som danner klare og fleksible film uden at kræve hydrering. Crisp Film er en modificeret højt amylose majsstivelse. Produkter fortykket med Crisp Film tørre sprødt op ved stuetemperatur. Det danner fleksible, klare film med en fremragende glans, der er hurtigtørrende og smagfrit. 

Silikonemåtte 40x60cm

Bruges til alt fra bolcher, isomalt, fondant, marcipan til underlag når du bager i ovnenMåler 40x60cm