Hvid chokoladegrus

Hvid chokoladegrus er et alternativ til krystalliseret hvid chokolade, som har mere knas og blot kan noget helt andet.

Du skal bruge: 

  • 50 gr hvid chokolade
  • 5 gr smør.
  • 1/2 tsk vanilje sukker eller tilsvarende vanilje dråber
  • 3-5 gr yuzu juice
  • 40 gr malto/zorbit

Sådan gør du : 

Hvid chokolade og smør smeltes og blandes med vanillie og yuzu juice. Her efter tilsættes malto/zorbit gradvist med hånden.

Ristes /tørres på en tefal pande I 7-10 min. Må ikke tage farve. Pas på det ikke bliver for småt, kan samles lidt i starten med en grydeske, det skal være helt tørt, det kan være svært præcis at vide, da det stadig vil være lidt blødt, når det er varmt..


Opbevares i bøte med låg.

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler