Hvid chokoladegrus
Hvid chokoladegrus er et alternativ til krystalliseret hvid chokolade, som har mere knas og blot kan noget helt andet.
Du skal bruge:
- 50 gr hvid chokolade
- 5 gr smør.
- 1/2 tsk vanilje sukker eller tilsvarende vanilje dråber
- 3-5 gr yuzu juice
- 40 gr malto/zorbit
Sådan gør du :
Hvid chokolade og smør smeltes og blandes med vanillie og yuzu juice. Her efter tilsættes malto/zorbit gradvist med hånden.
Ristes /tørres på en tefal pande I 7-10 min. Må ikke tage farve. Pas på det ikke bliver for småt, kan samles lidt i starten med en grydeske, det skal være helt tørt, det kan være svært præcis at vide, da det stadig vil være lidt blødt, når det er varmt..
Opbevares i bøte med låg.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler