Kammusling med pæreskum og hvid balsamico perler..

  • Kammuslinger rimmes med lige dele salt og sukker med lidt revet citronskal i.
  • Pæreskum 500 ml pærejuice filtreres og koges op med lidt sukker og citronsaft. Smag til. 2 strøgne spsk agaragar kommes i .
  • Kom på sifonflasken luk kom 2 patroner på og ryst godt.
  • Skal stå minimum 4 timer før brug. Ryst før brug.

 

Balsamico perler.

  • 150 gr hvid balsamico 2 gr agar. Koges op og køles af. Dryppes i iskold olie. Hvis olien er under -15 grader kan den med fordel blendes for at blive blød.
  • Bemærk at ikke alle olier kan "tåle" at blive frossen og nogle stivner.
  • Anret de rimmet kammuslinger med perlerne og friske urter. Kom skummet på til sidst.

Billeder og opskrift gengivet efter aftale fra gastronomia_dk