Kirsebærbomber
Kirsebærbomber eller chokolade sfære består af en flydende indre som er kapslet ind i en hård kerne af chokolade.
Fyld:
- 200 gr vand
- 0.9 gr iota
- Koges op.
- 200 gr sød kirsebærsaft
- 1-1,5 spsk kirsebæreddike
- (Jeg brugte en blåbær/havtorn eddike, så noget frugt agtig eddike)
- Blandes i og køles af.
Chokolade sfære
Til denne opskrift er der brugt færdige chokolade forme der blot skal lukkes.
Fyld væsken i kuglerne og sæt dem i fryseren.
Når de er frosne, lukkes hullet med chokolade.
Jeg valgte rubi chokolade til at coated dem i, da det jo har smag af bær, derefter rullede jeg dem i kirsebær støv og satte en stilk på.🍒
De holder sig bedst på frost uden støv, men kan sagtens klare 3-4 dage på køl.
Alternativ opskrift.
Frys din "indre" i dette tilfælde kirsebær væsken, i små halve kugler. Når de er frosne, sættes de sammen til en kugle ved at sætte de 2 halvdele sammen.
Den frosne kugle dyppes i chokolade.
Bruger du Kakao smør i stedet for chokolade, kan du bruge ideen til det salte køkken også, da kakao smør ikke har smag.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler