Panna cotta, Kul, Brud, Gel og hindbær
Panna cotta på sifon
Sukker kul
Brud på Easy Whip
Broken gel
Hindbær.
Panna cotta.
500 gr piskefløde.
65 gr sukker
6 gr husblas
6 dråber vanilje
0,5 dl pataya pulver fra Raw nice
Husblas ligges i blød i kold vand.
De andres ingredienser kommes i en gryde og gives et opkog, tilsæt husblas og sigt.
Smag på massen, lad den køle af og kom i sifon flasken, tilsæt 2 patroner og ryst godt.
Hvis panna cottaen har sat sig for hårdt i flasken, så kan man stille den i varmt vand et øjeblik, ryst godt inden brug.
Det er en god idé at skyde det første skud ned i væsken for lige at justere trykket.
De lyserøde brud.
200 gr øko lemon sodavand
1 dl pataya pulver fra Raw nice.
75 gr sukker
1 gr Easy Whip
Kom pataya i væsken, bland sukker og Easy Whip og kom i væsken, pisk sammen til sukkeret er opløst, kom i røremaskine og pisk ved højeste hastighed i 5-10 minutter, sæt i store klatter på silikonemåtte og dehydrer i 6 - 8 timer.
Brud dem her efter i passende stykker.
Sukker kul.
Dette kræver et sukkertermometer, har man ikke det, kan man også bruge Easy Whip metoden til den.
500 gr sukker
2 dl vand.
5 gr aktivt kul
75 gr æggehvide
40 gr flormelis.
Vand og sukker kommes i en gryde og koges til 146 grader på termometeret.
Kom kul i og rør rund.
Imens piskes æggehvide og flormelis helt stift.
De 2 vendes sammen imens sukkerlagen er varm, kom på en silikonemåtte og køl af, derefter brydes de i passende stykker.
Broken gel
2 dl valgfri væske, jeg brugte lemon sodavand
1.5 tske agar.
Det koges op og stilles på køl, når det har sat sig, blendes det glat med 0,5 spsk neutral olie.
Hindbær deles på midten på tværs.
Anret.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler