Sorbet med Spongecake og frossen chokoladeluft

Frossen Chokoladeluft.

  • 100 gr chokolade
  • 250 gr vand

Smeltes sammen og afkøles.

  • 2 gr lecitin blendes i.

Blend derefter i toppen.
Tag skummet af efterhånden og kom i en bøtte på frys, forsæt til bøtten er fuld eller du ikke har mere
Lad den blive i fryseren, det går forholdsmæssigt hurtigt.

Spongecake.

  • 4 æg
  • 1 æggehvide
  • 80 gr sukker
  • 35 gr mel
  • 8 gr. Kakao
  • 1/2 tsk salt
  • 20 gr ingefær juice
  • 1 tske Bourbon vanilje dråber.


Det hele blandes og mikses i 1 minut.
Sigtes og kommes på sifon, tilsæt 2-3 patronen, når dejen kommer ud, skal den være luftig og cremet at se på.
Stik huller i bundet af et par papkrus , smør dem og fyld dem halv op.
Skal have 40-60sekunder ved fuld styrke i mikroovnen.

Sorbet.
Sukkerlage af 250 gr vand og 115 gr sukker
Mix 50 gr kakao i.
100 gr mør chokolade og 100 lys chokolade smeltes og blandes i kakao væsken. Tilsæt yderligere 375 gr vand.
Lad køle af og kør på ismaskinen..

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler