Sukker kul

Små kulstykker er perfekt til at dekorere din næste dessert. Godt med knas og et alternativ til krokant eller krystaliseret chokolade. 

 

Du skal bruge:

  • 1 kg sukker
  • 10 gr Aktiv kul
  • 400 ml vand
  • 150 gr æggehvider
  • 80 gr. Flormelis
  • Sukker termometer 

Sådan gør du:

  1. Pisk æggehvider og florsukker helt stift
  2. Lav en sirup af sukker og vand og og kog den op til 146 ° C
  3. Tilføj 10g aktiv kul i sirup lagen.
  4. Bland siruppen ned i æggehvide massen.
  5. Fordel massen på en silikonemåtte og laden den køle af
  6. Bræk "kulstykkerne" ud i passende størrelse

 

[info]

[product]

[handle]activated-charcoal-powder-aktivt-kul-pulver[/handle]

[text]Vores kul pulver lavet ud af aktivt kul består af et super fint pulver af høj kvalitet fremstillet af økologiske kokosnødder.

[/text]

[/product]

[product]

[handle]silikonematte-40x30cm[/handle]

[text]Bruges til alt fra bolcher, isomalt, fondant, marcipan til underlag når du bager i ovnen.

Måler 40x30cm

[/text]

[/product]

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler