Pocheret torsk med rødbedesheet, luft på fiskefond og blomkålspurė

I denne opskriften er der brugt rødbedepulver til sheets, en du kan bruge lige hvad du har lyst til.

Det er vigtig at sige, at man stort set kun har en change, når først sheetet er sat, er det svært at lave det om, det er bøvlet at genopvarme det og få det pænt uden det bliver lidt grødet og ikke klumper.

  • 500 gr væske. Husk at smage den til.
  • 1.3 gr gellan
  • 4 gr agar agar.


Blandes i en gryde koldt.
Opvarmes og små- koges i 2-3 minutter.
Lad det køle af til ca. 75 grader.
Hæld det ud på en plade, stå og router lidt rundt til væsken har sat sig, og hæld det overskydende væske tilbage i gryden og sæt pladen på køl.

Efter 30 min. er det klar til at udstikke.
De kan opbevares på køl med bagepapir i mellem og kan holdes sig 3-4 dage.

 

Torsk med rødbede og blomkål

 

Billeder og opskrift gengivet efter aftale fra gastronomia_dk


Beetroot powder / Rødbedepulver

Rødbedepulver kan bruges inden for gastronomien da den har en karakteristisk sød smag og kan bruges til mange ting, herunder at tilføje til smoothies, juice, vand, curries, marinader, gelér, dips, kager, kiks, brød, pasta, supper, saucer og mange mange flere ting.

Gellan Gum / Gellangummi kit

Vores Gellangummi kit indeholder en dåse af hver type Gellangummi. Blanding af de to typer Gellan i forskellige mængder gør det muligt at skabe mange typer af geler