Veganske marengs uden brug af æggehvide

Rødbede marengs uden æggehvide er ret nemt og genialt er perfekt hvis du enten ønsker et vegansk alternativ, eller blot bil lave en alternativ til f.eks. macaron.

Med rødbedepulver er det nemt at lave en smagfuld væske uden at svine for meget med en juicer. Miks rødbedepulveret med 4 dl vand, brug den mængde der giver den smag du ønsker.

Blad derefter 150 gr sukker med 2 gr Easy Whip, det blandes i din rødbede væske , rør i 2 minutter til det er opløst og begynder at tykne, herefter piskes det ved højeste hastighed på røremaskine til en luftig, skum, sæt små toppe eller smør det tyndt ud på en silikonemåtte. Tørres ved 60 gr. I 6- 8 timer, mine tog dog kun 3 timer, så alt efter størrelse.

"Macarone" bliver fyldt med hvid chokoladetrøffel på 1/5 piskefløde som opvarmes til 70 grader med revet skal af en appelsin, hældes over 200 gr hakket chokolade, pisken til en glat creme, skal helst stå til dagen efter, hvor den piskes luftig og kommes imellem rødbedemarengsene.

 

Veganske macarons

 

Billeder og opskrift gengivet efter aftale fra gastronomia_dk

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler