Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Molekymi 
D B Dirchsens alle
DK-2791 Dragør
CVR-nr.: 34235937
Tlf.: +45 27520579
email: infor@molekymi.dk
Fravigelse sker kun ved forud indgået skriftlig aftale mellem køber og Molekymi
Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel eller afhentning uden forudbetaling, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.
Levering og transport:
Forsendelsen af varer købt hos Molekymi sker med GLS. Vare der er bestilt på hverdage inden kl. 1800 leveres typisk næste hverdag.
Molekymi bestræber sig på at ekspedere og sende varerne samme dag som de er bestilt eller senest hverdagen efter, såfremt varerne er på lager. Det vil altid fremgå af en mail til køber, hvornår varen er afsendt fra Molekymi, og ligeledes vil køber modtage en mail i tilfælde af forsinket levering fra Molekymi side.
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.
Risikoen for varer købt hos Molekymi overgår til køber på leveringstidspunktet.
Force majeure m.v.:
Molekymi er under ingen omstændigheder ansvarlig for hverken forsinkelse eller mangler i tilfælde af force majeure, jfr. Købelovens § 24. På samme måde kan Molekymi ikke holdes ansvarlig for manglende levering, som skyldes svigtende leveringer fra Molekymis underleverandører.
Generelt:
Molekymi tager forbehold for trykfejl, forkerte billeder, udsolgte varer og prisændringer.
Tilbudspriser gælder kun for ordre lavet igennem vores webside.
Betaling:
Alle priser hos Molekymi er i danske kroner og inkl. 25 % moms og ekskl. forsendelsesomkostninger. Prisen på forsendelse er variabel afhængigt af vægt ved alle almindelige forsendelser.
Betaling af varer købt hos Molekymi kan på nuværende tidspunkt ske enten pr. betalingskort (Dankort/VisaDankort), ved forudbetaling/bankoverførsel, ved mobile pay eller kontant ved afhentning.
Du kan benytte følgende betalingskort:
- Dankort
-VisaDankort
Reklamationsret:
På alle forbrugerkøb ydes der 2 års reklamationsret og 1 år ved erhvervskøb. Ydes der fra producentens side en længere garantiperiode formidles denne direkte af producenten.
Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget.
I den nye købelov har forbrugeren altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. Reklamation kan godt foretages senere end to måneder og stadig være i rimelig tid, men det må antages at høre til sjældenhederne.
Alle produkter der returneres til Molekymi skal være forsvarligt indpakket ellers kan din reklamationsret bortfalde. Skade som følge af mangelfuld emballering er kundens eget ansvar.
Returret:
For forbrugerkøb er der 14 dages fortrydelsesret, fra det tidspunkt hvor varen er modtaget.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Det anbefales at sende varen som pakke eller anbefalet brev, således at der forligger dokumentation for rettidig afsendelse. Du kan også fortryde handlen ved at undlade at modtage eller hente varen på posthuset m.v. Der tilbagebetales den fulde købesum, inklusiv fragt og gebyrer for varen. Køber betaler omkostninger ved returnering.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten kan bortfalde hvis varen bruges på en måde, som helt åbenbart forringer salgsværdien væsentligt. Varen bør altid returneres i original emballage, idet manglende emballage ofte er at betragte som væsentlig forringelse af salgsværdien, og kan medføre bortfald af fortrydelsesretten.
For enhver vare hvis salgsværdi formindskes væsentligt ved anvendelse eller afprøvning gælder fortrydelsesretten ifølge loven ikke.
I tilfælde hvor fortrydelsesretten ikke gælder, kan Molekymi som en service eventuelt tilbyde at tage varen retur, ud fra en skønsmæssig fastsættelse af salgsværdien.
Ved brug af returretten skal dette tydeligt fremgå af returforsendelsen og en kopi af fakturaen skal vedlægges, og varer returneres til vores adresse
Alle produkter der returneres til Molekymi skal være forsvarligt indpakket og uden nogen synlige forandringer på originalemballagen. Skade som følge af mangelfuld emballering er kundens eget ansvar.
For erhvervskøb ydes der ingen retur- eller fortrydelsesret.
Ved afhentning af varer, er Molekymi ifølge gældende dansk lovgivning ikke forpligtiget til at yde nogen form for returret.
Tilbud gælder kun så længe lager haves.
Er du i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Molekymi, at du retter henvendelse til info@Molekymi.dk eller på telefon 27520579.