Om os

Hvad kan du købe?

Vi sælger alt fra sifonflasker og gaspatroner til molekylær gastronomi startpakker der løfter din mad og din gastronomiske kunnen til et nyt niveau. I vores startpakker har vi samlet alt hvad der skal til at komme igang med det molekylære køkken og ønsker du noget som vi ikke har hjemme, skaffer vi det gerne.

Hvordan handler du?

Du kan få tilsendt dine varer med Postnord eller GLS pakkepost som du modtager 1-3 dage efter orderen er lagt. Det er også muligt at afhente vare hos os efter aftale.

Du kan betale med alle udlandske kort og ikke mindst de klassiske som Visa, dankort, MobilePay. Kontakt os hvis du ønsker at betale via EAN faktura eller lign.

Fragt?

Vi opfordre til at vælge "nærmeste pakkeshop" da denne altid sikre at pakke bilen for leveret pakken og ikke skal ud at køre igen. Det er trist for dig som ønsker din pakke hurtigt, samt trist for miljøet.

Din pakke, kan godt have noget "sjovt" pakke fyld, eller papkassen vi sender i, ser lidt sjov ud. Dette gør vi for at undgår at smide en masse pap ud, og købe "flot" pap at sende i, som alligevel blot bliver smidt ud. 

Vi støtter op om miljøvenlig pakning og bruger derfor primært genbrug. Det er godt for miljøet og ikke mindst samvittigheden.

Du kan læse mere om miljøvenlig pakning her 

 

Kan jeg blive forhandler af jeres produkter?

Vi ønsker at molekylær gastronomi kommer ind i de danske køkkener og er kun interesseret i at andre kan begynde at sælge vores produkter. Ønsker du at blive forhandler, er du velkommen til at kontakte os - Vi tilbyder også dropshipping.

Affliates?

Vi er med i partner-ads.dk affiliate program og er du blogger eller har du blot en side der besøgt af mange, kan du med fordel tilmelde dig.

Hvad med alt det andet?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@molekymi.dk eller ringe på 27520579.

Da vores produkter betegnes som fødevare er vi med i smiley-ordningen og du kan se information om os på Fødevarestyrelsens hjemmeside

 

Med venlig hilsen

Theis

Molekymi.dk