Om os

Hvad kan du købe?

Vi sælger alt fra sifonflasker og gaspatroner til molekylær gastronomi startpakker der løfter din mad og din gastronomiske kunnen til et nyt niveau. I vores startpakker har vi samlet alt hvad der skal til at komme igang med det molekylære køkken og ønsker du noget som vi ikke har hjemme, skaffer vi det gerne.

Hvordan handler du?

Du kan få tilsendt dine varer med Postnord eller GLS pakkepost som du modtager 1-3 dage efter orderen er lagt. Det er også muligt at afhente vare hos os efter aftale.

Du kan betale med alle udlandske kort og ikke mindst de klassiske som Visa, dankort, MobilePay. Kontakt os hvis du ønsker at betale via EAN faktura eller lign.

Kan jeg blive forhandler af jeres produkter?

Vi ønsker at molekylær gastronomi kommer ind i de danske køkkener og er kun interesseret i at andre kan begynde at sælge vores produkter. Ønsker du at blive forhandler, er du velkommen til at kontakte os - Vi tilbyder også dropshipping.

Hvad med alt det andet?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@molekymi.dk eller ringe på 27520579.

Da vores produkter betegnes som fødevare er vi med i smiley-ordningen og du kan se information om os på Fødevarestyrelsens hjemmeside

 

Med venlig hilsen

Theis

Molekymi.dk