Tzatziki med et tvist
Lækker som starter eller til hvad du normalt serverer tzatziki til...
Ingredienser:
- 250 g agurker
- 250 g yoghurt naturel
- 5 blade husblas eller anden tilsvarende mængde "stivner"
- Hvidløg
- 20 g dild
- ca 4 g salt
- Peber
Tilberedning:
Vask, skræl og skær agurken. Bland agurk stykkerne med yoghurten og krydderierne, og purér i en blender, indtil det er jævnt. Kom derefter agurke blandingen gennem en si. Opløs husblassen i koldt vand, opvarm en del af agurk blandingen, opløs den afdryppede husblas i den, og tilsæt den resterende agurke blanding. Kom blandingen i en sifon og anvend 1 gas patron og ryst kraftigt. Lad afkøle i ca 4 timer.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
2 opskrifter og artikler