Bagt Camembert med honning perler (Agar Agar)

Ingredienser:

 

  • 1 camembert
  • 5cl / 3 spsk vand
  • 50g / 3 spsk honning
  • 1g Agar Agar
  • 50 cl vindruekerneolie eller meget kold vegetabilsk olie


Fremgangsmåde:

  1. Placer olie i fryseren i et par timer.
  2. I en lille gryde, varm vandet og honning. Drys agar-agar og bland, uden
  3. der kommer for meget luft i. Simre i 2 minutter med omrøring fra tid til anden.
  4. Tag af varmen og lad den køle af i 10 minutter.
  5. Med en sprøjte eller pipette dryppes dråbe for dråbe af væsken ned i den hurtig blendede olie ( for at gøre den lidt blød)
  6. Sig og skyl honning perlerne og sæt dem til side.
  7. Sæt ovnen til 180C / 350F.
  8. Kom camemberten i folie
  9. Bag den i 30 minutter i midten af ovnen.
  10. Lav et hul i midten af camemberten og fyld med honning perler.
  11. Server straks.



0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler