Bagt Camembert med honning perler (Agar Agar)

November 13, 2014

Forberedelse tid : 15 minutter
Tilberedningstid : 35 minutter


Ingredienser:


• 1 camembert
• 5cl / 3 spsk vand
• 50g / 3 spsk honning
• 1g / 1/3 tsk Agar Agar
• 50 cl vindruekerneolie eller meget kolde vegetabilsk olie


Fremgangsmåde:


1.Placer olie i fryseren i et par timer.


2.I en lille gryde, varm vandet og honning. Drys agar-agar og bland, uden
der kommer for meget luft i. Simre i 2 minutter med omrøring fra tid til anden.


3.Tag af varmen og lad den køle af i 10 minutter.


4. Med en sprøjte eller pipette dryppes dråbe for dråbe af væsken ned i den hurtig blendede olie ( for at gøre den lidt blød)


5.Sig og skyl honning perlerne og sæt dem til side.


6.Sæt ovnen til 180C / 350F.


7.Kom camemberten i folie


8.Bag den i 30 minutter i midten af ovnen.


9.Lav et hul i midten af camemberten og fyld med honning perler.


10.Serve straks.






Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...