Bagt Camembert med honning perler (Agar Agar)
Ingredienser:
- 1 camembert
- 5cl / 3 spsk vand
- 50g / 3 spsk honning
- 1g Agar Agar
- 50 cl vindruekerneolie eller meget kold vegetabilsk olie
Fremgangsmåde:
- Placer olie i fryseren i et par timer.
- I en lille gryde, varm vandet og honning. Drys agar-agar og bland, uden
- der kommer for meget luft i. Simre i 2 minutter med omrøring fra tid til anden.
- Tag af varmen og lad den køle af i 10 minutter.
- Med en sprøjte eller pipette dryppes dråbe for dråbe af væsken ned i den hurtig blendede olie ( for at gøre den lidt blød)
- Sig og skyl honning perlerne og sæt dem til side.
- Sæt ovnen til 180C / 350F.
- Kom camemberten i folie
- Bag den i 30 minutter i midten af ovnen.
- Lav et hul i midten af camemberten og fyld med honning perler.
- Server straks.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler