Sprøde chips af lakseskind

December 12, 2014

En fræk "kompliment fra køkkenet" til f.eks nytårsaften

 

Du skal bruge: 

1 lakseskind

eddikepulver

salt

150 g cremefraiche 

2 små rødløg 

kørvel 

 

 

Fremgangsmåde:

Skindet renses for fedt og tørres i ovnen på 100c i ca. 30 min 

Skindet skæres / brækkes i passende størrelser og friteres i olie ved 180c, til de er gyldne op poppede.

Løgene hakkes fint.

De færdige chips krydres med salt og eddikepulver og pyntes med cremefraice, løg og kørvel




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...