RABARBERTRIFLI
En enkel og rustik dessert, som både har cremede og sprøde konsistens. Sifonflaske gør tilberedning nem og hurtig.
Ingredienser:
- Rabarberkompot*
- Piskefløde
- Makroner
- Popping candy
Udstyr:
- Sifonflaske
Fremgangsmåde:
Anret triflien i glas. Start med makroner og popping sugar, herefter flødeskum fra sifon på og så rabarber. Og så forfra, til der ikke er mere plads i glasset. Serverer straks.
Rabarberkompot
- 500 g rabarber
- 150 g rørsukker
- ½ stang vanille
- skal og saft af ½ citron
Skær top og bund af rabarber stænglerne, skyl dem, og skær dem i 1-2 cm lange stykker. Vend rabarber stykkerne med sukker, vanille, revet citronskal og citronsaft. Kom dem i et ildfast fad, og bag dem i ovnen ved 150° i 20-25 minutter. Køl de bagte rabarber, hvorefter de er klar til triflien. Brug evt saften, som rabarberne har smidt til at at dryppe på makronerne.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler