Hvid chokolade espuma

August 20, 2015

Hvid chokolade espuma passer perfekt til sensommerens bær.

 

Du skal bruge : 

24 g instant gel ( eller 3 blade husblas ) 

½ liters sifon flaske

2 patroner til din sifon.

150 g fløde 38%
150 g sødmælk
15 g sukker
100 g grofthakket hvid chokolade
2 æggeblommer


 

Kog fløde, mælk og sukker op - tag det af varmen og rør instant gel og den hvide chokolade i. Når det er smeltet og blandingen er glat, tilsættes æggeblommerne. Rør blandingen helt glat og hæld den i sifonflasken. Sæt flasken på køl til den er helt kold. Den tages ud af køleskaber ca 1 time inden servering. Tilsæt 1-2 patroner og ryst den godt og kom den ud over din favorit sensommer dessert.

Bruger du husblas tilsættes den efter du har tilsat æggeblommer, når blandingen ikke er for varm.

 




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...