Ønsker du en dessert der er anderledes, og så alligevel virker bekendt er denne opskrift på citronfromage muligvis lige dig..
- Rabarber chips laves ved at skære supertynde skiver på skrå af rabarberne.
- Kom vand og sukker i en lille kasserolle, kog det op, og lad det simre på kogepunktet i cirka 10 minutter.
- Tilsæt glukosesirup til kasserollen, og tag herefter kasserollen fra varmen.
- Læg rabarberskiverne ned i sukkerlagen, og lad dem trække deri i 20 minutter.
- Anbring rabarberskiverne på et stykke silikonebelagt bagepapir (bage måtter af gummi er bedst til formålet).
- Bag rabarberskiverne i en 80-90 grader varm ovn i 3-4 timer - rabarberne er færdige, når de er sprøde.
- Til citronkagen piskes alle ingredienser sammen. Hæld dejen i sifonflasker, og køl dejen ned 1 time i køleskab eller 20-30 minutter i fryseren.
- Fyld engangs-papirkopper med dejen - en af gangen, og tilbered kagen i mikroovn i 40-60 sekunder ved fuld styrke.
- Tag citronkagerne ud af ovnen, vend koppen om, og lad kagen køle ned, inden du tager den ud af koppen.
[info]
[product]
[handle]isi-professionel-sifonflaske-liter[/handle]
[text]Til tilberedning af let og luftig skum, espuma, fingermad, varme og kolde saucer, legerede supper samt flødeskum og desserter. Til kolde og varme retter. Flaske og hoved af rustfrit stål – designet til professionel anvendelse.
[/text]
[/product]
[product]
[handle]agar-agar-250g[/handle]
[text]Agar Agar er en alsidig vegetarisk gelé og fortykningsmiddel. I modsætning til gelatine, har Agar har ingen smag - så det kan bruges til at lave lækre geler, der ikke smage af pulveriserede griseknogler! Vores Agar Agar giver lugtfri, farveløse fineste kvalitet geléer selv ved meget lave koncentrationer.
[/text]
[/product]