Æbleskum opskrift

August 10, 2013

I et af de første afsnit af Herman og Puk, lavede Herman æbleskum. Som han også snakker om, mister æblemosten smagen, hvis den bliver varmet op. I stedet for at lave den som han laver den, kan du lave den på følgende måde.

 

Hvad skal du bruge..

½L rigtig god æblejuice.

10gram sosa instantgel

 

Arbejdstid

ca. 1 min.

 

Fremgangsmåde

Indeholdet blandes i en ½Liters sifon, og der tilføres 1 patron co2/n2o

Sifonen ligges i køleskabet i minimum ½time og kan derefter sprøjtes ud.

 

Fordellen ved at bruge instantgel er at det er kold opløsligt og virker efte 30 min. Emnet, i dette tilfælde æblejuicen skal derfor ikke varmes, og mister derfor ikke den gode smag.




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...