Æbleskum opskrift

Æbleskum er en hurtig måde at lave topping til dessert eller drinks
Du skal bruge
- ½ liter god æblejuice.
- 5 gram Xanthan Gum
Fremgangsmåde
- Blend juice og xanthan gum og hæld blandingen i en ½ liters sifonflaske - tilføj 1 patron N2O.
- Sifonen lægges i køleskabet i minimum ½ time og kan derefter sprøjtes ud.
- Kan med fordel drysses med kanel ved servering.
iSi Gourmet Whip ½liter
Sifonflasken tilføre luft i æblejuicen. Normalt siger man at en væske i en sifon flaske kan fylde 3 gange så meget, når den kommer ud af flasken.
Sifon patroner fra Østrigske iSi er af den højeste mulige kvalitet og det bedste produkt er der på markedet. I flere test har den vist sig at være den reneste gas patron der kan købes. Alle iSi patroner er individuelt elektronisk afvejet og indeholder 8 g rent N2O. iSi patroner opfylder alle krav til anvendelse med fødevarer og er fremstillet af stål i høj kvalitet.
Xanthan Gum / Xanthangummi
Xanthan Gum er en stabilisator som bruges i mange af de produkter du løber i supermarkederne. Her er formålet at holde på skummen og hindre at din mayonnaise skiller.