FROZEN PARMESAN AIR

September 05, 2013

Du skal bruge:

500g revet parmesan

450g vand

3g Soja Lecitin

 

Bland parmesanen med vandet og varm det gradvist op til 80° C. Lad det udbløde i 30 minutter og pres vandet ud. Tilsæt 1,3g lecitin for hvert 250g af parmesan-opløsningen, der er blevet udvundet. Anvend en håndholdt elpisker eller vores FoamkitPro på overfladen af væsken. Lad det afstive et minut og opsaml skummet, som er blevet dannet. Frys det i en valgfri beholder.

 

 

 

 

 




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...