Kartoffelskum i sifon (Sifon opskrift)

September 25, 2013

Du skal bruge :

1L sifon flaske

600 g kogt kartoffel (eller 400g + 200g valgfri rodfrugter undtagen selleri)
400g mælk
50g smeltet smør
100g æggehvider

 

Fremgangsmåde:

Kog grønsager møre og blend dem til pure.
Tilsæt mælk og æggehvider.
Hæld på Sifon (brug 3 patroner).
Holdes varm ved 60 grader.

 

http://farm3.static.flickr.com/2617/4116601580_9cf5bb9a12.jpg

 

 

Kilde: gastroscience.dk

 

Har du ikke en 1liters sifon flaske, kan du blot dele opskriften op, mht til størrelsen af din flaske.




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...