• 0
Søg...
  • 0 Kurv

  • Ingredienser
    • Molekylære Startpakker
      • Gourmet sæt (Molekylær Gastronomi)
      • Drinks sæt (Molekylær Mixology)
    • Ingredienser til molekylær gastronomi
      • Gelering
      • Air / Foam
      • Fortykningsmidler
      • Is stabilisator
      • Skum ( Espuma )
      • Spherification
      • Sugar Art
      • Syre og salte
      • Spaghetti
    • Drinks og Cocktails
    • Blomster
      • Tørrede spiselige blomster
      • Syltede blomster
    • Ting til kager og desserter
    • Tørrede frugt og grønt
      • Tørrede Grøntsager
      • Tørrede Frugt
    • Sukker og Sødestoffer
      • Popping Candy
      • Sukker og Sødestoffer
    • Flavour Drops
    • Smagsolier
  • Køkkenudstyr
    • Sifonflasker
      • Gas til sifonflasker
      • iSi Sifonflasker
      • Reservedele til sifonflasker
      • Tilbehør til sifonflasker
    • Foodsmoking
      • Flydende røg
      • Håndholdte smokere
      • Rygesmuld
      • Røgovne
    • Præcisions udstyr
      • Vægte
      • Squeeze Bottles
      • Drypflasker
      • Pincetter
      • Syre / Base måleudstyr (pH måling)
    • Anretning og servering
      • Glas
      • Porcelæn
      • Udstyr til anretning
    • Beklædning
    • Drinks og cocktails
    • Silikone
      • Bagemåtter
      • Silikoneforme
      • Isterningsbakker
    • Specialudstyr
    • Sugar Art
  • Anretning
    • Canape skeer / skåle
      • Porcelæn
      • Skifer
      • Glas
      • Plastik
      • Metal
    • Squeeze Bottles
    • Drypflasker
    • Pincetter
  • Gaveideer
    • Gaveideer til personen som er glad for mad...
  • Teknikker
    • Gelering
    • Spherification
    • Fortykningsmidler
    • Stabilisatore
    • Røg til din mad
    • Air / Foam
    • Skum ( Espuma )
    • Syre og Salte
    • Sugar Art
    • Spaghetti / Noodles
    • Fake Caviar
    • Sifonflasker
    • Sne / Jord
  • Alle vare
  • Om os
    • Hvem er vi?
    • Moleky hvad for noget?
    • Handelsbetingelser
    • Betal med EAN-Faktura
    • Kontakt os
  • Artikler
  • Opskrifter

Menu

Close
  • Ingredienser

    • Ingredienser til molekylær gastronomi
    • Drinks og Cocktails
    • Flavour Drops
    • Tørrede spiselige blomster
    • Tørrede Grøntsager
    • Tørrede Frugt
    • Popping Candy
  • Udstyr

    • Sifonflasker og gas
    • Tilbehør til sifonflasker
    • Præcisionsudstyr (vægte med mere)
    • Røg til din mad
  • Opskrifter
  • Currency:

Filters

Close

Opskrifter til molekylær gastronomi

Lakridsskum på sifon

  • 15 Minutter

  • let

Share:

Facebook Share on Facebook Twitter Tweet on Twitter Email Share by Email Pinterest Pin on Pinterest


Du skal bruge :

  • ½ l piskefløde
  • 2 spsk lakridspulver
  • 2 spsk flormelis
  • ½ vaniljestang
  • 4 g easy whip 

Fremgangsmåde:

Vaniljestang og sukker blandes, og hældes sammen med alle de andre ingredienser på sifon, som gives 1 skud gas. Lad sifonflasken køle af i køleskab i minimum 30 minutter. Når din skum skal skal bruges, skydes den ud direkte i serverings skålen.

Perfekt oven på jordbær.

 

 



Share:

Facebook Share on Facebook Twitter Tweet on Twitter Email Share by Email Pinterest Pin on Pinterest

Similar Recipes

  • Æbleskiver med røget laks og dildsne ( sifonflaske opskrift )

    • let

  • Tarteletter i nye klæder

    • Medium

  • Kunstigt spejlæg

    • Svær

  • Gin og tonic sfærer ( Calcium lactate / Sodium alginate / Sifonflaske )

    • Medium

Kategorier

  • 30 sekunders kage
  • agar agar
  • Aktivt kul
  • Calcium Lactate
  • Carrageenan
  • Carrageenan Iota
  • Carrageenan Kappa
  • CO2
  • Dessert
  • Drinks
  • Easy Whip
  • Fake Caviar
  • fake kaviar
  • forret
  • Gellan gum
  • Isomalt
  • jul
  • julefrokost
  • kage i microovn
  • Koral
  • Lecitin
  • Maltodextrin
  • Methylcellulose
  • N2O
  • nytår
  • Pectinex
  • popping candy
  • Rødbedepulver
  • Røg
  • sifonflaske
  • Silk Gel
  • Sodium alginat
  • Sorbet
  • Sous-vide
  • Spaghetti
  • Spherification
  • vegansk
  • Xanthan gum
  • Zorbit

Opskrifter og artikler til inspiration

  • Kirsebærbomber

    • Svær

  • Dessert låg af honning

    • let

  • Rabarber Consomé med flødeperler, timian parfait, rabarberterrine og rabarberchips.

    • Medium

Opskrifter?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om modtag tilbud og opskrifter direkte i din indbakke.

FIRMA INFORMATION

  • Hvem er vi?
  • Moleky hvad for noget?
  • Handelsbetingelser
  • Betal med EAN-Faktura
  • Kontakt os

Opskriifter

  • Kogebøger og opskrifter
  • Molekylære opskrifter
  • Opskrifter på facebook
  • Opskrifter hos @DomesticScience
  • Opskrifter hos @Gastrofun

Skoler og institutioner

  • Molekylær gastronomi i skolekøkkenet
  • Betal med EAN-Faktura

Følg Molekymi

  • Følg os på facebook
  • Følg os på twitter
  • Følg os på instagram