Skal du pifte din kaffe op efter en god middag, kan du servere kaffen med denne Amaretto topping.

 

Ingredienser:

  • 400 ml piskefløde
  • 100 ml amaretto-sirup (eller anden sirup)

Tilberedning:
Kom fløde og amaretto i en 0,5L sifonflaske og anvend 1 patron, og ryst kraftigt. Lad flasken afkøle i 1-2 timer.

 


ISI Professionel sifonflaske ½liter

Til tilberedning af let og luftig skum, espuma, fingermad, varme og kolde saucer, legerede supper samt flødeskum og desserter. Til kolde og varme retter. Flaske og hoved af rustfrit stål – designet til professionel anvendelse. Hoved med beskyttende silikonegreb og fast ventil i rustfrit stål til nem dosering – også ved varme retter. Varmebestandig silikonepakning med aftagelig ring for hurtig og hygiejnisk rengøring.

iSi gas til sifonflasker ( N2O )

iSi-sifonpatroner af den højeste mulige kvalitet og det bedste produkt er der på markedet. I flere test har den vist sig at være den reneste...