Blomkåls puré på sifon.
Blomkåls puré på sifon.
1/2 blomkålshoved koges i mindre buketter i let saltet vand, når det er mørt, sigtes det for væske og blendes med en god klat smør, ca. 1/2 pakke, det kommer selvfølgelig an på størrelsen på blomkålet. Smag til med salt og hvid peber, til 5 dl blendes yderligere 3 gr xantangum i, kommes på sifon med 2-3 patroner, puréen holdes varm i vandbad.
1/2 blomkålshoved koges i mindre buketter i let saltet vand, når det er mørt, sigtes det for væske og blendes med en god klat smør, ca. 1/2 pakke, det kommer selvfølgelig an på størrelsen på blomkålet. Smag til med salt og hvid peber, til 5 dl blendes yderligere 3 gr xantangum i, kommes på sifon med 2-3 patroner, puréen holdes varm i vandbad.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler