Cremebrulee med kirsebær sfære og kirsebær is vil overraske til enhver middag, med sit smukke look at dybe smag.

Kirsebær sfære.
200 gr kirsebæreddike
400 gr lage af lige dele sukker og usødet kirsebærsaft
150 gr Aqua dore eller demineraliseret vand
10 gr Calcium Lactate
Det hele blandes.
0,16 gram xanthan gum blendes i.
Jeg synes det er nemmest at fryse dem i en silikoneform med små halvrunde huller.

Sfærerne skal i et Sodium Alginat bad på 5 gr alginat til 1 liter Aqua dore. Som blendes og skal stå i 12-24 timer inden brug.

Til de forskellige kirsebær produkter, har jeg brugt kirsebær fra frost

Kirsebær is.
300 gr Kirsebær blendes til purè med 1 spsk citronsaft.
130 gr sukker blandes med 2,5 gram ice creme stabiliser.
Blend kirsebær og sukkermix sammen.
1,5 dl piskefløde og 0,5 dl sødmælk blandes i kirsebær massen.

Det hele sigtes og smages til.
Kommes i ismaskinen