Cremebrulee med kirsebær sfære og kirsebær sejl

Kirsebær sfære.
200 gr kirsebæreddike
400 gr lage af lige dele sukker og usødet kirsebærsaft
150 gr Aqua dore eller demineraliseret vand
10 gr Calcium Lactate
Det hele blandes.
0,16 gram xanthan gum blendes i.
Jeg synes det er nemmest at fryse dem i en silikoneform med små halvrunde huller.

Sfærerne skal i et Sodium Alginat bad på 5 gr alginat til 1 liter Aqua dore. Som blendes og skal stå i 12-24 timer inden brug.

Til de forskellige kirsebær produkter, har jeg brugt kirsebær fra frost

Kirsebær sejl
4 dl usødet kirsebærsaft
Blad derefter 150 gr sukker med 2 gr Easy Whip, det blandes i din Kirsebær saft , rør i 2 minutter til det er opløst og begynder at tykne, herefter piskes det ved højeste hastighed på røremaskine til en luftig, skum, sæt små toppe eller smør det tyndt ud på en silikonemåtte. Tørres ved 60 gr. I 6- 8 timer, mine tog dog kun 3 timer, så alt efter størrelse.

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler