Flydende kokosnød-gele ( Opskrift med Carrageenan Iota / Carrageenan Kappa )

For at lave denne flydende kokosnød-gele skal du bruge.

  • 400ml Kokosmælk
  • 200g Sukker 
  • 1,5g Salt
  • 3g Special Ingredients Carrageenan Kappa 
  • 1,8g Special Ingredients Carrageenan Iota

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, og opvarm den under omrøring til den simrer.
Lad blandingen simre i 3 minutter, og hæld derefter væsken i en beholder, så den kan sætte sig.
Når den har sat sig, så blend kokosnød gelen, til den bliver til en blød, silkeagtig puré.

 

Alternativ: 

Tilsæt citronsyre efter smag for balance og brug det til alle typer desserter.


Serveringsforslag - Denne puré har en glat, silkeagtig tekstur, men er også kraftig og sød. Den passer godt sammen med ananas og anden frugt med god syre, men kan også bruges fint sammen med chokolade.

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler