Hindbærsorbet med rødbedesejl, rødbede saft og skovmærke olie.
Hindbærsorbet med rødbedesejl, rødbede saft og skovmærke olie er en flot dessert, som kan serveres hele året..
Sorbet.
125 gr sukker
1 1/4 dl vand
Koges til en sukkerlage i 2 minutter.
300 gr bær blendes med 1 spsk citronsaft.
De to blandes og afkøles, og køres på ismaskinen.
Skovmærke olie.
Lige dele skovmærke og olie køres på termomikser ved 70 grader i 12 minutter eller på alm. Blender i 20-30 minutter før at opnå fritionsvarme. Det sigtes og frigøres for bundfald.
Miks rødbedepulver og vand til den ønske smag.
Sæt isen på en tallerken. Hæld rødbedesaften ned i bunden og dryp olien rundt om, afslut med rødbedesejl.
Opskriften på rødbede sejl findes her
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler