Jodskokke suppe med æbleterrin og serranosejl samt grøn olie.
Jodskokke suppe med æbleterrin og serranosejl samt grøn olie.
Start med at lave hertil klar, da det skal stå i 12 timer inden brug.
Blend 17,5 gr mertil / Methocel med 0,5 l. Aqua dore eller demineraliseret vand og stil på køl.
Serranosejl
Serranoskinke ligges i pres imellem 2 stykker bagepapir og 2 plader.
Bages ved 160 grader i ca. 40 minutter til det er sprødt.
Æbleterrin.
2 dl Æbletern uden skræl vendes med 1 spsk ingefær juice og Methocel til det binder sammen.
For at mertilen/methocel skal aktiveres, skal det opvarmes, så sæt det i en form og tilbered i mikroovnen i ca 5 minutter.
Jordskokker skrælles og koges møre i en grønsagsfond, de blendes til en creme konsistens og smages til.
En grøn olie laves af valgfri urt..
lige dele urter og olie køres på termomikser på 70 grader i 10-12 minutter, eller på blenderen i 20-30 minutter, ved de grader aktiveres klorofylet og man for en betydeligt smukkere farve!
Olien sigtes og hænges op en en sprøjtepose, når bundfaldet har samlet sig i spidsen, klippes et hul så det kan rende ud, klem sammen når olien er nede, og kom det på en flaske.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler