Jordbær med hyldeblomst og hvid chokolade

Jordbær skæres i skiver, ikke alt for tynde. Ende skiverne dypes med lidt sukker til de safter, sigt og køl af, brug saften til at marinere skiverne af jordbær, de skal gerne stå natten over. Det giver en mere intens smag af jordbær.

Sigt saften fra, saften bruges til sheetet.

Sheet
  • 200 gr jordbær saft
  • 100 gr hyldeblomst saft
  • 200 gr vand
  • 1.2 gr xantana
  • 8 gr agar


Blendes og gives et opkog.
Lad køle af til 65-70 grader og hældes tynd ud på en plade.
Roter pladen rundt til laget har fordelt sig jævnt, hæld det overskydende fra.
Det er svært at genopvarme det, når det først har sat sig, så lav så præcis en mængde som muligt.

Lad sheetet stå 1 times tid inden det bruges.

Hvid chokolade sifon.
75 gr fløde opvarmes
125 gr chokolade smeltes med fløden, tilsæt lidt vaniljekorn eller vanilje dråber
Lad det afkøle
Kom på sifon med 60 gr æggehvide, låg på, 2 patroner og ryst godt.

Den kan serveres lun, holdes varm i vandbad på 60 gr.

Jordbær anrettes. Sheet kommes på og pyntes af.
Server med hvid chokolade sifon.

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler