Jordbær Panna Cotta
Carrageenan Iota har den fordel i forhold til gelatine at det ikke skal bruge tid til at sætte sig. Det sætter sig ved stue temperatur og kan laves umiddelbart før servering eller et par dage før uden problemer.
Du skal bruge :
- 200 g Friske Jordbær
- 100 ml Piskefløde
- 10 dråber vanilje
- 2.25 g Carrageenan Iota
- 20 g Sukker
Sådan gør du:
- Lav en jordbærpure ved at blende dine jordbær til den er glat.
- Tilføj fløden og den flydende vanije
- Bland Carrageenan Iota sammen med sukker og blend det sammen med jordbær / fløde blandingen.
- Varm blandingen op til 60°C. og hæld blandingen i silikone forme eller de glas de skal serveres i.
[info]
[product]
[handle]copy-of-carrageenan-kappa[/handle]
[text]Carrageenan Iota bruges oftest sammen med mælke produkter. Det er mere gummiagtig i teksturen en Carrageenan Kappa. Gelen typen er termo reversibelt med en elastisk og sammenhængende tekstur. Iota er fryse stabil.
[/text]
[/product]
[product]
[handle]madagasca-ourbon-vanilje-extract[/handle]
[text]Madagasca bourbon Vanilje Extract har et højt indhold af vanilje og har en meget stærk, intens vaniljesmag.
[/text]
[/product]
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler