Kylling med skum på sifon
Ingredienser:
- 4 kyllingebryster, skåret i strimler
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
- 1 grøn peberfrugt, skåret i strimler
- 1 gul peberfrugt, skåret i strimler
- 1 tsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk sort peber
- 2 spsk tomatpuré
- 400 ml hønsefond
- 5 g EasyBinder
- Frisk koriander, hakket, til servering
- 1 sifonflaske
Fremgangsmåde:
-
Varm olien i en stor gryde ved medium varme.
-
Tilsæt løg og hvidløg og steg i 2-3 minutter, indtil de er bløde.
-
Tilsæt kyllingestrimler og steg i 5-7 minutter, indtil de er gyldne.
-
Tilsæt peberfrugt, paprika, spidskommen, salt og sort peber, og steg i yderligere 5-7 minutter.
-
Tilsæt tomatpuré og hønsefond og rør godt rundt.
-
Tilsæt EasyBinder og rør godt rundt, indtil det er fuldt ud opløst.
-
Bring retten i kog, reducer derefter varmen til lav og lad det simre i 10-15 minutter, indtil saucen er fortykket.
-
Si saucen gennem en finmasket sigte og hæld den i sifonflasken.
-
Tilsæt en patron med nitrooxid og ryst flasken kraftigt i 10-15 sekunder.
-
Anret kyllingeretten på tallerkener og sprøjt den skummende sauce fra sifonflasken over toppen.
-
Drys hakket frisk koriander på toppen.
Bemærk: Sifonflasken skaber en fløjlsagtig skum af den fortykkede sauce. Vær forsigtig med at ryste flasken for længe, da dette kan over-skumme saucen. Du kan justere mængden af krydderier efter din smag og tilføje ekstra grøntsager, hvis du ønsker det.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler