Kylling med skum på sifon

Ingredienser:

  • 4 kyllingebryster, skåret i strimler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 grøn peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 gul peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk sort peber
  • 2 spsk tomatpuré
  • 400 ml hønsefond
  • 5 g EasyBinder
  • Frisk koriander, hakket, til servering
  • 1 sifonflaske

Fremgangsmåde:

  1. Varm olien i en stor gryde ved medium varme.

  2. Tilsæt løg og hvidløg og steg i 2-3 minutter, indtil de er bløde.

  3. Tilsæt kyllingestrimler og steg i 5-7 minutter, indtil de er gyldne.

  4. Tilsæt peberfrugt, paprika, spidskommen, salt og sort peber, og steg i yderligere 5-7 minutter.

  5. Tilsæt tomatpuré og hønsefond og rør godt rundt.

  6. Tilsæt EasyBinder og rør godt rundt, indtil det er fuldt ud opløst.

  7. Bring retten i kog, reducer derefter varmen til lav og lad det simre i 10-15 minutter, indtil saucen er fortykket.

  8. Si saucen gennem en finmasket sigte og hæld den i sifonflasken.

  9. Tilsæt en patron med nitrooxid og ryst flasken kraftigt i 10-15 sekunder.

  10. Anret kyllingeretten på tallerkener og sprøjt den skummende sauce fra sifonflasken over toppen.

  11. Drys hakket frisk koriander på toppen.

Bemærk: Sifonflasken skaber en fløjlsagtig skum af den fortykkede sauce. Vær forsigtig med at ryste flasken for længe, da dette kan over-skumme saucen. Du kan justere mængden af krydderier efter din smag og tilføje ekstra grøntsager, hvis du ønsker det.

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler