Matcha panna cotta.
  • 1,5 dl fløde.
  • 15 gr sukker.
  • Et par dråber vanilje essens.
  • 1,5 gr husblas.
  • Husblas lægges i blød, de andre ting gives et opkog, smag til og brug evt. Lidt farve.
  • Vrid husblas og kom i.

Det er super vigtigt at panna cottaen er kølet helt af, ellers smelter chokolade skallen.

Når den har sat sig i skallen, bruges en lille ske dyppet i varmt vand ,til at lave et hul (til "stenen")

Avokado sten
  • Skyr blandet rørt op med brun farin og vanilje essens.
  • 1,5 dl af blandings tilsættes 2,2 gr Calciumlactate

Sodiumbadet
  • 500 ml kildevand
  • 2,5 gr Sodiumalginate.
  • 1 tske bronze glitter
  • 2 tske pulver kaffe.
Det hele stavblender. Skal gerne stå 12 timer, dog mindst 2 timer, det vigtigste er at skummet er helt væk..

Lav en sfære det passer til hullet i din avokado.

Det kan være en fordel at lave en lille chokolade-ring /fod. Til at sætte din avokado på, når den skal serveres.