Kokos Panna Cotta

En super let dessert, som er perfekt hvis du vil imponere med noget lækkert, men stadig gerne have mulighed for et glad rødvin og ikke vil stresse over at skulle lave en masse efter hovedretten.

Du skal bruge: 

  • 2L Coconut cream ( ca 20% fedt) 
  • 1L Sødmælk
  • 350g Sukker
  • 2-3 vaniljestænger eller flydende vanilje
  • 7,5g Carrageenan Iota

Fremgangsmåde:

Varm det hele op og held lidt af blandingen fra over i en blender. Bland carrageenan i og held det tilbage i gryden. Giv den et kort opkog, og held blandingen i de beholdere som du ønsker at servere i. Bemærk at blandingen sætter sig når den kommer unde 40 grader, så du skal arbejde hurtig. 

Serveringsforslag. 

Server med citron caviar, pufsukker og tørrede hindbær.

Husk at skalerer opskriften efter dit behov. Ovenstående nok til 40 personer

 

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler