Olie eddike dressing som ikke skiller

Du har prøvet at lave en vinaigrette, men olien adskiller sig altid og flyder øverst; og hvis du køler dressingen, er det umuligt at få den originale konsistens og smag af den friske salatdressing.

Dette er sker ikke med købte dressinger, så hvad er hemmeligheden? Svaret er lecithin. Lecithin er et emulgator, hvilket betyder, at det hjælper oliebinding med eddike og andre ingredienser i din hjemmelavede salatdressing. Brug af lecithin i din dressing hjælper den med at se, føle og smage ligesom eller endda bedre end det begrænsede udvalg af salatdressinger i din lokale købmand.

Du skal bruge : 

  • Lecithin 
  • Olivenolie
  • Eddike
  • Urter / krydderier

Sådan gør du: 

  • Pisk lecithin (1/2 tsk pr. 1/2 kop olie) i olien.
  • I en separat skål kombineres alle andre ingredienser som f.eks. balsamico eddike og urter til smag.
  • held langsomt olien og lecithin blandingen ned i eddike blandingen under piskning, indtil du har den ønskede konsistens. 

[info]

 

[product]

[handle]sojalecithin-250g[/handle]

[text]Sojalecitin giver en cremet konsistens i smoothies, is, chokolade, desserter, dressinger og andre lækre ting, og er kendt som en emulgator lavet på sojabønner.
[/text]

[/product]

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler